U bent hier: Home  »  Restaurant

Restaurant de Veerstal

Een restaurant met een gezellige sfeer, een zonovergoten terras en een voortreffelijke keuken. Bij het restaurant van Recreatiepark en Camping de Veerstal kunt u terecht voor zowel lunch als diner. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin, kunt u nog even nagenieten met een lekker kopje koffie.

Uitgebreide menukaart

We maken het iedereen naar de zin met onze gevarieerde menukaart. Voor zowel lunch als diner kunt u kiezen uit een groot aantal vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Ook lekkere salades en verse pasta’s staan standaard op het menu. En wat te denken van onze overheerlijke desserts en onze uitgebreide bier- en wijnkaart. Ook de kinderen komen ruimschoots aan hun trekken met een speciaal kindermenu. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want die is zeer aantrekkelijk te noemen.

Bekijk onze Menukaart

Restaurant voor feesten en bijeenkomsten

Het restaurant is tevens bij uitstek geschikt voor personeelsfeesten, familiebijeenkomsten, bruiloften en recepties. U heeft de keuze uit een groot aantal buffetten waaronder een stamppot buffet, een italiaans buffet en een barbecue buffet. Met onze maatwerk arrangementen is uw feest altijd geslaagd.

* Honden zijn niet toegestaan in het restaurant.

Openingstijden Restaurant De Veerstal

ONLINE RESERVEREN VOOR HET RESTAURANT EN BOWLING

Heeft u vragen ?