U bent hier: Home  »  Recreatiepark  »  Kamperen

Camping aan het water 

Wilt u het liefst kamperen aan de oever van een meer? Dan is Camping de Veerstal in Lathum precies de camping die u zoekt. Naast vaste plaatsen voor chalets en stacaravans, is er een trekkersveld voor toeristisch kamperen met tent, vouwwagen, caravan of camper.

Als campinggast kunt u natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten zoals een uitstekend restaurant met een gezellige bar en terras, een privéstrand en een bowling en indoor-speeltuin.

Kamperen op het trekkersveld

Met een mooie uitkijk over de jachthaven bevindt zich een goed onderhouden grasveld voor uw caravan, tent, camper of vouwwagen. Dit trekkersveld beschikt over voldoende aansluitpunten voor stroom en heeft diverse watertappunten. Het moderne sanitairgebouw (gratis douchen en warm water) bevindt zich naast het veld. Heeft u een boot bij u, geen probleem de trailerhelling bevindt zich naast het trekkersveld.

Kamperen met kinderen

Op de Veerstal is altijd iets te beleven. Daarom is het ook met recht een echte kindercamping. Kinderanimatie, een grote indoor-speeltuin, een bowlingcentrum en een leuk activiteitenprogramma. Wat wil je als kind nog meer?

Bekijk hier onze prijslijst

Heeft u vragen ?