U bent hier: Home  »  Recreatiepark

Recreatiepark aan het Rhederlaag

Recreatiepark en Camping de Veerstal biedt u alles wat u zoekt in een vakantie. Rust, ruimte, ontspanning en recreatie. Ons recreatiepark is gelegen in een mooi natuurgebied waar u volop kunt fietsen, wandelen en watersporten. De ideale basis voor de leukste uitstapjes. Wilt u liever op het park blijven? Ook dan is er een ruim aanbod van activiteiten en faciliteiten.

 

Camping direct aan het water

Recreatiepark en Camping de Veerstal ligt direct aan het Rhederlaag. Voor een vakantie aan het water bent u hier dus aan het goede adres.

Voor toeristisch kamperen kunt u hier terecht met uw eigen toercaravan, camper, tent of vouwwagen. Wilt u liever meer comfort? Huur dan een stacaravan of koop een van onze chalets op het recreatiepark.

Een echte camping voor kinderen

Recreatiepark en Camping de Veerstal kan met recht een kindercamping worden genoemd. Want met alle faciliteiten zoals een leuk activiteitenprogramma, een grote speeltuin met trampolines, een indoor-speeltuin, een bowlingbaan en een eigen privéstrand zult u geen omkijken naar de kinderen hebben.

Virtuele tour over het Recreatiepark

Heeft u vragen ?