U bent hier: Home  »  Dagrecreatie  »  Vissen

Kamperen en vissen direct aan viswater in omgeving Arnhem

In Gelderland vindt u ontzettend veel mogelijkheden om te vissen, zo ook op Camping De Veerstal in Lathum (nabij Arnhem). Tijdens uw vakantie kunt u kennismaken met de verschillende bijzondere visstekken op Camping de Veerstal of in het Rhederlaag (recreatiegebied).

Camping de Veerstal ligt direct aan het viswater en beschikt over ingerichte verhuuraccommodaties (chalets en stacaravans), zodat u er ook zonder eigen kampeermiddelen terecht kunt om te vissen. 

Op zoek naar bepaalde vissoorten?

Rhederlaag kent een goede visstand. Dit zal hoofdzakelijk te danken zijn aan de directe verbinding met IJssel. Zo trekt bijvoorbeeld ’s winters veel witvis uit de rivier de plassen op om te overwinteren. Met zowel de vaste stok als feeder kunt u er dan prima op grote blankvoorn en brasem vissen. Naast snoek en baars zijn ook de snoekbaars en karpers hier goed vertegenwoordigd. 

Daarnaast kunt u op veel locaties een voorkeur aangeven voor een plaats of accommodatie direct of nabij het viswater. Ook kunt u bij ons een visvergunning kopen en eventueel uw eigen visboot meenemen, waardoor de mogelijkheden nog visrijker worden! De Veerstal beschikt over een eigen jachthaven, waaraan u uw visboot voor enkele dagen kunt aanmeren.

 

Boot huren zonder vaarbewijs voor € 150,- per dag

Watersportliefhebbers kunnen bij de Veerstal een elektrische boot huren voor een dagje varen of vissen op het Rhederlaag. U heeft hiervoor geen vaarbewijs nodig, maar enige vaarervaring is wel gewenst. Voor alle (maximaal) 8 passagiers zijn zwemvesten aanwezig. 

Reserveer hier een bootje.

Actueel

Er zijn geen nieuwsberichten.

Heeft u vragen ?