U bent hier: Home  »  Dagrecreatie  »  Een dagje naar het strand

Een dagje naar het strand. Bij Arnhem...

Aan de oostkant van ons recreatiepark ligt de Valeplas. Een uitgestrekt speel- en ligveld en ons strand liggen tussen de chalets en het water. Het is er heerlijk toeven voor heel het gezin. En als u dat wilt: heel de dag.

U koopt een parkeermunt á € 10,- bij de receptie. Hiermee krijgt u bij de slagboom toegang tot het parkeerterrein van de haven. Zo kunt u uw wagen de gehele dag laten staan en verder zonder kosten gebruikmaken van onze terreinfaciliteiten.

Een snelle opsomming:

De foodtruck staat op dit gedeelte van De Veerstal. Ook vindt u om de hoek een goedverzorgde sanitaire gelegenheid voor haar en hem, alsook een klimrek voor de kleintjes.

Ligstoelen, op het veld en strand staan ca. 120 luxe exemplaren, klaar voor gebruik.

Zwemmen is heel goed mogelijk in het heldere IJsselwater. Over een lengte van zo’n 200 meter zorgt een ballenlijn ervoor dat varende watersporters en zwemmers elkaar niet in de weg zitten. Maar let op, zelfs in het afgesloten zwemgedeelte loopt de bodem steil af en is het zo’n 3 en meer meter diep. Ook is er geen toezicht.

De waterspeeltuin is vooral een succesnummer voor wereldburgertjes tot 8, 9 jaar. Ook zien we hun (groot)ouders maar wat graag meehelpen om handmatig water uit de plas te pompen en langs een circuitje terug te laten lopen.

Niet in de laatste plaats vindt u op dit gedeelte van ons terrein een beachvolleybalveld van Olympisch formaat en nethoogte.

 

Ongetwijfeld ten overvloede… spelregeltjes:

Ga met de medegebruikers van veld en strand om zoals u wilt dat zij met u omgaan

Afval in de daarvoor ruimschoots voor handen zijnde bakken (dank)

Honden zijn om vanzelfsprekende redenen niet toegestaan op dit gedeelte van De Veerstal. Wel hebben we achterin een hondenstrand gereserveerd voor dagrecreanten en onze langer verblijvende gasten en hun harige huisgenoten.

Verblijft u langer op De Veerstal dan kunt u vanzelfsprekend ook van de genoemde faciliteiten gebruikmaken. U hoeft uiteraard geen parkeergeld te betalen.

Actueel

Er zijn geen nieuwsberichten.

Heeft u vragen ?