U bent hier: Home  »  Dagrecreatie  »  Dagverhuur

Droge en natte uren als dagrecreanten huren

Als dagrecreant bent u of (een deel van) uw gezelschap natuurlijk niet gebonden aan de kinderparadijzen, sport- en speelvelden en het privéstrand op ons terrein. U kunt er ook op uit! Wij verhuren fietsen en allerhande vaartuig. Een overzicht.

Waterfietsen
Fietsen kan ook op het water… met waterfietsen natuurlijk! Met elkaar op een waterfiets trappen is altijd een hilarische bezigheid en garandeert een gezellige tijd op het water. Onze waterfietsen worden verhuurd vanuit de receptie.
1 uur € 12,50
2 uur € 20,00
 
 
Elektrische boot
Watersportliefhebbers kunnen bij De Veerstal een elektrische boot huren voor een dagje varen of vissen op het Rhederlaag. U hebt hiervoor geen vaarbewijs nodig. Enige vaarervaring is wel gewenst. Reserveer minimaal een week van te voren! De elektrische boten die we sinds 2019 in de vaart hebben, zijn zeer geliefd. Onze elektrische boten worden verhuurd vanuit de receptie.
Per dag € 150,- (10.00 - 18.00 uur)
Middag of Avond € 200,- (13.00 - 21.00 uur)
Borg € 150,-
 
 
Kano's
Ontdek de Rhederlaag vanuit de kano. Meer aan op strandjes waar je lopend of met de fiets niet kunt komen. Kano in je eentje, met z’n tweeën of met heel het gezin; als je heel stil blijft, trekt het water en de natuur aan je voorbij. Wildwatervaren is het niet, natuurminnend des te meer! En dat onder de rook van een van de grootste steden van Oost-Nederland. Onze kano’s zijn twee- of driepersoons, maar je kunt er ook alleen in. Onze kano’s worden verhuurd vanuit de receptie.
1 uur € 10,-
3 uur € 25,-
Per dag € 35,-
 
 
Fietsen en e-bikes
U kunt bij ons gewone fietsen huren, all terrain bikes (ATB’s) en fietsen met elektrische ondersteuning. Wij hebben een ruime voorraad van de drie soorten. Toch strekt het tot de aanbeveling minstens een dag van te voren de fiets van uw keuze te reserveren. Fietsen, op wat voor een manier dan ook vanuit De Veerstal, blijkt erg populair te zijn. Zie ook onze websectie Fiets- en wandelroutes Rhederlaag en omgeving. Onze fietsen worden verhuurd vanuit de receptie.
Fiets per dag € 12,50
Elektrische fiets per dag € 25,-
Borg elektrische fiets € 25,- 
 
 
Sups
Supboard
Een paar jaar geleden leek het een rage. Nu blijken de ruim 3 meter lange keihard opgeblazen “luchtsurfboards” een blijvertje. Hebt u nog geen kennis gemaakt met de sup? Zou u willen “suppen”? Dat kan, uiteraard ook bij ons! Al staand peddel je naar je doel. Het is even balanceren, maar de meesten krijgen het snel onder de knie. Onze sups worden verhuurd bij de foodtruck
1 uur € 12,50
2 uur € 20,-

Actueel

Er zijn geen nieuwsberichten.

Heeft u vragen ?