U bent hier: Home  »  Dag Recreatie  »  Fietsen in Gelderland

Fietsen in Gelderland

Uw ideale fietsroute door de Veluwe, de Liemers of Montferland begint bij Recreatiepark De Veerstal in Lathum. Wij regelen alles: van fietsverhuur,  fietskaart en overnachting tot lekker eten en drinken.

Fiets of elektrische scooter huren en fietsroutes bij De Veerstal

De Veerstal is een ideaal start- of eindpunt voor een fiets- of scootertocht door Gelderland. De voorpret begint vaak al op ons terras waar u onder het genot van een hapje of een drankje uw route uitstippelt. Wordt het een rivierentocht langs de Rijn of IJssel, een stadsbezoek aan bijvoorbeeld Arnhem, Doesburg of Nijmegen, een klim naar de Posbank? Fietst u liever via Montferland naar de Duitse grens? Het kan allemaal.

Uw eigen fiets kunt u gerust thuislaten. In samenwerking met Peter Overstegen verhuren we namelijk (elektrische) fietsen en elektische scooters aan onze gasten. Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden.

Na afloop van uw fietsavontuur kunt u op ons terras of in ons restaurant op uw gemak nagenieten van alle indrukken.

Plan een wandel- of fietsroute naar/vanaf ons

Fietsroutes rond Rhederlaag

Bij de receptie ligt een gratis fietskaartje met verschillende (knooppunt)routes rond De Veerstal voor u klaar. 

Zo is er het rondje Rhederlaag. Deze route van 9 km voert u via de knooppunten 24, 96, 97, 98 en 26 langs de oevers van de Giese en de Lathumse Plas. Onderweg maakt u met de veerpont (€ 1,- per overtocht) de oversteek tussen Giesbeek en Lathum.

Maakt u liever een langere fietstocht? Dan is een ronde door de Liemers beslist een aanrader. Voor deze route van ca. 50 km volgt u de knooppunten 96, 97, 98, 91, 62, 60, 59, 61, 63, 64, 58, 57, 56, 53, 54, 55, 1, 52, 51, 50, 16, 7, 8, 41, 39, 42 en 38.

Culinaire fietsroute De Liemers

Gezelligheid, beweging, variatie en lekker eten, dat zijn de ingrediënten van Dinnertour De Liemers. Samen met vrienden of familie verkent u de Liemers gedurende 4 uur op een (elektrische) fiets. En onderweg stopt u bij verschillende restaurants. Dit arrangement is geschikt voor groepen van 2 – 35 personen. U kunt in plaats van een fiets ook een scooter huren.

Programma Dinnertour De Liemers:
• U huurt een (elektrische) fiets bij tankstation De Tatelaar in Didam.
• Na 13 km staat bij de Veerstal in Lathum koffie met gebak voor u klaar.
• Na 13 km krijgt u bij Thoen & Thans in Oud-Zevenaar soep met stokbrood geserveerd.
• Na 11 km volgt in Didam bij Juffrouw Tok het hoofdgerecht: Kip Piri Piri.
• En na 4 km levert u de fietsen weer in bij tankstation De Tatelaar in Didam.

Meer informatie over dit fietsarrangement vindt u op de website van Scooterverhuur Gelderland.

Overnachten in een trekkershut

Voor fietsers op doorreis heeft de Veerstal een goedkope overnachtingsmogelijkheid: een trekkershut. U slaapt dan in een Finkota-slaapton in de haven van het Rhederlaag en kunt gebruikmaken van alle (sanitaire) voorzieningen op ons vakantiepark.

Trekkershutten/slaaptonnen zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Ideaal wanneer u een paar nachten wilt blijven. In het hoogseizoen betaalt u slechts € 69,- per nacht per hut.

Wilt u meer weten over onze faciliteiten voor fietsers? U bereikt ons op telefoonnummer: (0313) 631 319.

Actueel

Er zijn geen nieuwsberichten.

Heeft u vragen ?