U bent hier: Home  »  Bowling  »  Bowlingarrangementen

Bowlingarrangementen

Alles is mogelijk

Elk uitje is uniek. Daarom kent Recreatiepark de Veerstal eigenlijk geen standaardarrangementen. Want of u een compleet verzorgd avondje uit met vrienden of een gezellige actieve middag met de hele familie organiseert, is een heel verschil.

Bowlen met eten en speeltuin

Wat vindt ù belangrijk als u een middag of avond gaat bowlen? Wilt u vooraf of naderhand uitgebreid eten of houdt u het liever bij een borrelhapje? Zoekt u ook vertier voor de kinderen? Draait het uitje om het bowlen of is het slechts een activiteit tijdens een compleet verzorgde middag? Allemaal vragen waar u vast uw eigen ideeën over heeft.

Stel uw eigen arrangement samen

Bij de Veerstal kunt u alle kanten uit. In ons restaurant of op het gezellig terras kunt u à la carte eten, maar een barbecue of een buffet is ook mogelijk. Naast het bowlen is er voor de kinderen een mooie indoor-speeltuin en een grote buitenspeeltuin met trampolines. 

Kortom, wilt u uw eigen bowlingarrangement op maat, neemt u dan contact met ons op om de wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Voordelig bowlingarrangement

Heeft u geen speciale wensen en wilt u gewoon een partijtje bowlen combineren met lekker eten? Dan heeft de Veerstal toch ook een voordelig standaard bowlingarrangement.

ONLINE RESERVEREN VOOR HET RESTAURANT EN BOWLING

Heeft u vragen ?